Waarom Lenen Steeds Meer Mensen Geld Om Een Auto Te Kopen En Is Het Een Slim Idee?

Het volgende zal een korte verkoop of pre-foreclosures in detail uitleggen, maar laten we eerst een aantal snelle antwoorden hieronder behandelen. Per direct geld lenen zonder bkr toetsing is mogelijk, maar er zijn wel een aantal zaken waar je rekening mee moet gaan houden.

De definitie van een verkoop vóór sluiting door een lening

Bij een voorverkoop moet een lener zijn huis verkopen en is de opbrengst lager dan het bedrag dat hij verschuldigd is om het hypotheeksaldo af te lossen. Een short sale is geschikt voor eigenaren wiens financiële situatie vereist dat zij hun belang in hun huis liquideren en die niet in aanmerking komen voor andere verliesbeperkende technieken. Simpel gezegd is een short sale wanneer de waarde van de woning is gedaald tot onder het huidige verschuldigde hypotheeksaldo.

Hoe kan het zijn dat banken een lening willen eindigen

Banken willen geen executie doen. Een afscherming kost de bank veel geld en de statistieken hebben aangetoond dat wanneer een bank een woning ontvangt door middel van afscherming is het in veel slechtere staat dan andere opties, omdat boze eigenaren die zijn afgeschermd op vaak laat de woning in rampzalige toestand voor het verlaten van de woning. Een pre-beslag vermindert de verliezen van de banken en helpt de hypotheekhouder zijn krediet te behouden. Als je in een moeilijke situatie uw bank zou veel liever doen een korte verkoop dan af te schermen op uw woning.

Wordt mijn FHA-lening in aanmerking genomen voor een voorkoopsom?

Absoluut een bank zal doen een pre-beslag op een FHA-lening. Er is eigenlijk een nieuw programma genaamd PFS Pre-Foreclosure Short Sale Program dat de huiseigenaar tot $1.000 zal betalen aan het einde van de pre-foreclosure, alleen voor het voltooien van het programma. Dit programma is ontworpen om u te helpen bij de overgang naar meer betaalbare huisvesting zonder de impact van de afscherming en om de woning in goede staat te houden voor de bank.

Nee, u hoeft niet achter te lopen op uw lening om een succesvolle bank korte verkoop te voltooien. Er staat hieronder extra informatie over de vereisten voor de goedkeuring van een korte verkoop, maar het is belangrijk om te weten dat een voorverkoop kan worden uitgevoerd omdat de waarde van de woning is gedaald tot onder de hypotheekwaarde of wanneer de huiseigenaar in moeilijke tijden is gezakt. In principe hoeft u niet te laat te komen in een moeilijke situatie.